Gouda Reiseforsikring søker Skadeassistent

Vi søker Skadeassistent

Om Gouda Reiseforsikring

Gouda Reiseforsikring er et av Norges to spesialistselskap innen reiseforsikring.

Vi er et datterselskap av De Goudse i Nederland, som har levert forsikringer helt siden 1924 og reiseforsikringer siden 1952. Gouda sitt hovedkontor ligger i København, mens kontoret i Oslo, hvor vi i dag sitter 10 personer, ble opprettet i 2002. Vi er det eneste reiseforsikringsselskapet i landet med egen alarmsentral, noe som gir våre kunder en ekstra trygghet og god service.

Vi har de senere år, sammen med våre søsterselskap i Danmark og Sverige, oppnådd en betydelig posisjon i det nordiske markedet for reiseforsikring. I løpet av de siste to år har vi nesten doblet vår omsetning i Norge, og vi har planer om å vokse mer!

Om stillingen

Vår skadeavdeling har en sterk økning av erstatningskrav, og vi trenger flere medarbeidere som kan bidra til å innfri våre svarfrister. Vi søker derfor en skadeassistent som kan hjelpe oss 6-10 timer pr. uke til å ta imot skademeldinger fra hele verden, starte innregistreringen i våre systemer, samt arkivere ferdigbehandlede saker.

Du vil få jobbe i en spennende bransje og i et hyggelig miljø! Vi holder til midt i Oslo Sentrum, og jobben lar seg godt kombinere ved siden av studier. Tiltredelse er ønskelig så snart som mulig.

DU:

- har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

- har ønske om å jobbe i grenselandet mellom forsikrings- og reisebransjen

- har gode norsk- og engelskkunnskaper

- har interesse for - og gjerne erfaring fra reiser

- arbeider strukturert og målbevisst

- har humor

- er åpen, fleksibel og har lyst på utfordringer

VI TILBYR:

- en dynamisk virksomhet i konstant utvikling

- et team med allsidige og dyktige kolleger

- en allsidig hverdag med mange spennende kunder og saker

- konkurransedyktige betingelser

- muligheter for sommerjobber og senere 100% stilling

Passer dette for deg?

Send skriftlig søknad til skadesjef Carl Fredrik Hirsch på e-post cah@gouda.no eller per post til Gouda Reiseforsikring, Rådhusgaten 17, 0158 OSLO.