Lær deg teknikker for å mestre stress, angst og depresjon

I samarbeid med Braive gir vi deg tilgang til e-læringsprogrammer og veiledning av en terapeut slik at du kan lære mestringsteknikker for å bedre håndtere hverdagen.

Det er alltid en omstilling å flytte hjemmefra for å studere i utlandet. Utfordringer som å tilpasse seg en ny studiehverdag, kommunisere på et annet språk og bygge opp et nytt sosialt nettverk kan alle påvirke hvordan du har det. Vi i Gouda ønsker å gi deg et tilbud for å støtte deg i omstillingen så du virkelig skal kunne få det spennende utenlandsoppholdet du lenge har sett for deg. Gjennom forsikringen får du et kvalitetssikret tilbud fra Braive. 

Hva er Braive?

Braive utvikler nettbaserte program for å hjelpe deg å få en bedre forståelse av dine egne reaksjoner, og lære om og øve på teknikker for å håndtere utfordringer du møter i hverdagen. Programmet kan gjøres både på mobil og pc, og inneholder lett forståelige videoer, tekster, lydspor og oppgaver. Du får tilgang til disse programmene i kombinasjon med jevnlig oppfølging fra en terapeut, en objektiv og profesjonell fagperson, som kan støtte deg i valgene og utfordringene du står i. 

Selvhjelpsprogrammer tilpasset dine utfordringer og behov
Icon-tip

Hvorfor bruke Braive?

Programmene er tilpasset deg som ønsker hjelp til å håndtere stress, søvn, angst og depresjon, men dette er ikke kun et tilbud når ting har blitt altfor utfordrende og vanskelig. Det er også for deg som ønsker en sparringspartner rundt mer hverdagslige spørsmål og utfordringer. Grunner til å ta kontakt med Braive kan være alt fra tanker om karrierevalg, nervøsitet rundt presentasjoner du må holde, venner og kjæreste, rus og også mentale utfordringer som angst og depresjon.

For deg som har studentforsikring utland er det gratis å gjennomføre e-læringsprogrammene og motta personlig veiledning.

Ta i bruk tjenesten

Følg de fem stegene og lær deg mestringsteknikker for å få bedre psykisk helse.

  1. Gå inn på informasjonssiden: www.braive.no/gouda: Book en 30 minutters videosamtale med en terapeut
  2. Opprett en profil med brukernavn og passord på Braive
  3. Ta den mentale helsesjekken før første samtale
  4. Ha første samtale med din terapeut. Med bakgrunn i resultatene på den mentale helsesjekken blir dere enig om veien videre og ett av følgende alternativer: 
    1. Selvhjelp: Du gjennomfører et nettbasert program på egen hånd
    2. Program med veiledning: Du går et nettbasert program med veiledning av en terapeut som følger fremskrittene i programmet og gir deg løpende tilbakemelding
  5. Begynn et program. Når du skal betale legger du inn kodeordet som ble sendt deg da du kjøpte forsikringen. Kodeordet finner du i skrivet med informasjon om Braive-tjenesten. Har du ikke kodeordet tilgjengelig, kan du sende en henvendelse till oss.. Registreringen gir deg gratis tilgang til programmene.

Personvern

Braive er en CE-sertifisert plattform som håndterer dine personopplysninger på en sikker måte. Gouda har heller ikke tilgang til informasjon om hvorvidt du tar denne tjenesten i bruk eller ikke. Goudas rolle er kun å gi deg muligheten til å prøve en god tjeneste som vi håper og tror kan være til hjelp for deg.