Lær deg teknikker for å mestre stress, angst og depresjon

I samarbeid med Braive gir vi deg tilgang til e-læringsprogrammer og personlig veiledning slik at du kan lære deg mestringsteknikker for å få bedre psykisk helse.

Hva er Braive?

Braive er en nettbasert helsetjeneste som er utviklet av psykologer. Tjenesten gir deg verktøy for å mestre psykiske utfordringer slik at du kan få bedre mental helse.

  • Du får forslag om å gjennomføre spesialtilpassede e-læringsprogrammer for å håndtere utfordringene du står overfor
  • Du vil bli kjent med personlige historier til andre som har hatt lignende utfordringer som deg
  • Du får mail med tilbud om personlig veiledning og oppfølging gjennom programmene fra en av Braive sine coacher
Selvhjelpsprogrammer tilpasset dine utfordringer og behov
Icon-tip

Hvem passer Braive for?

Programmene er tilpasset deg som ønsker hjelp til å takle stress, angst og depresjon.
Du kan selv ta ansvar for egen læring og progresjon, men har også mulighet til å motta ukentlig veiledning fra din personlige coach hos Braive. Leksjoner og øvelser gjennomfører du i eget tempo og tilbudet er ideelt for deg som ikke har tid eller mulighet for å gå til ukentlig behandling hos en terapaut.

For deg som har studentforsikring utland er det gratis å gjennomføre e-læringsprogrammene og motta personlig veiledning.

Hvorfor bruke Braive?

Programmene baserer seg på Kognitiv Atferdsterapi (KAT). KAT fokuserer på å endre menneskers atferd gjennom å analysere og endre deres tankemønster. En styrende regel i KAT er at det ikke er situasjonen du er i, men hvordan du tolker den, som er viktigst. Dersom du kan gjenkjenne og endre de uhjelpsomme tanke- og atferdsmønstrene som skaper problemer, kan det påvirke hvordan du føler deg. Styrken i KAT er metodens evne til å formidle kunnskap og ferdigheter på en måte som gir deg en praktisk og konkret tilnærming til endringer du ønsker å oppnå i ditt liv.

Få hjelp til å gjennomføre

Hvis du opplever at det er vanskelig å holde deg motivert kan du benytte deg av tilbudet om coach. Coachen vil veilede og motivere deg til å nå målene du setter deg i begynnelsen av programmet. 

Ta i bruk tjenesten

Følg de fem stegene og lær deg mestringsteknikker for å få bedre psykisk helse.

  1. Opprett en profil med brukernavn og passord på Braive sin nettside
  2. Ta den mentale helsesjekken for å få anbefaling til programmer
  3. Velg blant ulike programmer tilpasset deg
  4. Når du skal betale legger du inn kodeordet som ble sendt deg da du kjøpte forsikringen. Kodeordet finner du i skrivet med informasjon om Braive-tjenesten. Har du ikke kodeordet tilgjengelig, kan du sende en henvendelse til post@gouda.no  Registreringen gir deg gratis tilgang til programmene

Personvern

Opplysningene du gir om deg selv i forbindelse med tjenesten fra Braive blir fullstendig anonymisert, og Gouda har ikke tilgang til informasjonen. Goudas rolle er kun å formidle muligheten til å teste en svært god tjeneste som kan hjelpe deg.