Student utland

Studentforsikring er en forsikring alle studenter bør ha. Goudas forsikring for studenter i utlandet er en av de beste i markedet - både på dekninger og pris! Med Student Utland får du innbo-, ulykkes- og reiseforsikring i én uansett om du studerer i Norden, Europa eller andre deler av verden. Forsikringen kan tegnes for 6 eller 12 måneder 

  • Dekker egenandel på leiebil på feriereise med minst én overnatting 
  • Feriereiser på inntil 70 dager - både før og etter studieopphold 
  • Sikring ved ID tyveri og mulighet for web-cleanup som fjerner uønsket materiale på nettet

Skal du ta et fulltidsstudium i utlandet, hvor du ikke mottar støtte fra Lånekassen, ta kontakt oss på kundesenteret på telefon 24 14 45 70

Når du velger en Gouda Reiseforsikring er du sikret trygghet på reisen og effektiv assistanse hvis uhellet skulle være ute. Gouda er et spesialistselskap på reiseforsikringer og derfor kan vi love deg sikkerhet utover alle grenser.

Nyhet: Gratis tilgang til e-læringsprogrammer og personlig veiledning slik at du kan få bedre mental helse med Eyr for deg som har Student utland forsikring.

 

Sjekk pris og kjøp forsikring

På bare få minutter kan du sjekke pris og bestille en forsikring.

Fri tilgang på videosamtaler med online lege!

Via appen Eyr, har du tilgang til erfarne online-leger som kan skrive ut resepter og legeerklæring, henvise til spesialist og bestille blodprøver og radiologiske undersøkelser. 

Les mer om online lege og last ned appen!