Ta med reisekort på reisen

Her finner du forskringskort du kan laste ned og skrive ut.

Download your english insurance card.

Last ned app'en Gouda Reiseforsikring

Goudas app er til deg som skal ut å reise. Uansett hvor i verden du befinner deg, er hjelpen ikke langt unna med Goudas app. App`en gir deg ditt reisekort med poliseopplysninger rett på mobilen og med ett enkelt trykk ringer du direkte til Gouda Alarm, som sitter klar til å hjelpe deg døgnet rundt, skulle uhellet være ute.

App Store | Google Pla

Skriv ut reisekortet - Enkel tilgang til forsikringen din

Nedenfor finner du ditt digitale forsikringskort. Skriv gjerne ut siden og spar på den, eller klipp ut kortet, brett det sammen og gjem det i lommeboken. På denne måten vil du alltid ha det lett tilgjengelig om uhellet skulle oppstå.

Trykk og last ned forsikringskort

På kortet finner du telefonnummer til Goudas alarmsentral, som er bemannet døgnet rundt – 365 dager i året. Her kan du så hjelp uansett hvor i verden du befinner deg. Alarmsentralen har skandinaviske leger, sykepleiere og krisemedarbeidere som kan hjelpe til ved sykdom eller ulykkestilfeller. De arbeider ikke bare med rådgivning og støtte, men sørger også for at du som skadelidende får den behandling og hjelp du behøver. Med Goudas verdensomspennende nettverk og egen database, evaluert av våre egne kunder, leger og medarbeidere, vil vi sørge for at du får den beste behandlingen for ditt behov uansett hvor du befinner deg.

Eksempel på hjelp du får gjennom alarmsentralen

  • All kontakt med sykehus og leger
  • Betalingsgaranti for å slippe utlegg ved sykehusbesøk
  • Kvalitetssikring av medisinsk behandling
  • Kommunikasjon med deg, din familie og ambassader
  • Organisering av hjemtransport til hjemlandet samt hjemkall og tilkall.

Ved akutt behov for assistanse på reise i utlandet, ta øyeblikkelig kontakt med: Goudas Alarm Centre: (+45) 33 15 60 60 

For andre spørsmål og oppgjør for mindre skader og utgifter, ta kontakt med Goudas kontor i Oslo på Tel. (+47) 24 14 45 70.