Student utland

Studentforsikring er en forsikring alle studenter bør ha. Goudas forsikring for studenter i utlandet er en av de beste og rimeligste i markedet - både på dekninger og pris! Med Student Utland får du innbo-, ulykkes- og reiseforsikring i én uansett om du studerer i Norden, Europa eller andre deler av verden. Forsikringen kan tegnes for 6 eller 12 måneder 

  • Billigste forsikring på markedet for deg som studerer i Europa og Australia
  • Dekker egenandel på leiebil
  • Feriereiser på inntil 70 dager - både før og etter studieopphold 
  • Ubegrenset dekning av reisegods
  • Sikring ved ID tyveri og mulighet for web-cleanup som fjerner uønsket materiale på nettet

Når du velger en Gouda Reiseforsikring er du sikret trygghet på reisen og effektiv assistanse hvis uhellet skulle være ute. Gouda er et spesialistselskap på reiseforsikringer og derfor kan vi love deg sikkerhet utover alle grenser.

NYHET! Gratis online lege

Gratis tilgang til online lege i perioden 15/6-30/9  under studieoppholdet ditt.

Sjekk pris og kjøp forsikring

På bare få minuter kan du sjekke pris og bestille en forsikring.

Mer om forsikringen

Student Utland inneholder både reise, innbo og ulykkesforsikring. Finn mer informasjon om hva forsikringen dekker og få svar på vanlige spørsmål.

Gouda Alarmsentral

Alarmsentralen er bemannet med rutinerte skandinaviske medarbeidere som er klar til å yte alle former for assistanse til deg døgnet runnt.
 
Alarmsentralens leger, sykepleiere og krisepersonell sikrer deg rask og effektiv assistanse når uhellet er ute - og er bare en telefonsamtale unna.
 
 
Default

Ska du studere utenfor EU/EØS eller Sveits?

Ved studier utenfor EU/EØS og Sveits skal studenten i tillegg ha rett til utvidet stønad til helsetjenester fra HELFO Utland for å kunne kjøpe forsikringen til de priser som ligger på disse sider. Studenter uten rett til støtte fra HELFO Utland kan også kjøpe forsikringen, men må kontakte Gouda for spesialpriser.